Røget laks med fettuccine og kaviar

Røget laks med fettuccine og kaviar , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 tynde skiver røget laks
2 stk.citrongræs
1 lime
1 appelsin
3 spsk.lynghonning
0.5 dl.hvidvin
 Balsamicoeddike
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Skær citrongræsset i ganske små stykker. Kom saften fra lime, appelsin og lynghonning samt lidt balsamico eddike i en gryde. Kog det op, og lad det simre i ca. 30 minutter. Sigt massen og kom det tilbage i gryden og hæld hvidvinen i. Kog det ind til det halve, så det bliver en let flydende masse.

Afkøl marinaden. Fordel lakseskiverne på 4 tallerkner, hvor de pensles godt med marinaden. Lad dem hvile i 30 minutter inden servering.

Hertil serveres groft brød og kold smør.





karakterer:
Opskriften er vist 13120 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu