Røget laks med fettuccine og kaviar
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær citrongræsset i ganske små stykker. Kom saften fra lime, appelsin og lynghonning samt lidt balsamico eddike i en gryde. Kog det op, og lad det simre i ca. 30 minutter. Sigt massen og kom det tilbage i gryden og hæld hvidvinen i. Kog det ind til det halve, så det bliver en let flydende masse.
Afkøl marinaden. Fordel lakseskiverne på 4 tallerkner, hvor de pensles godt med marinaden. Lad dem hvile i 30 minutter inden servering. Hertil serveres groft brød og kold smør. |
|
Opskriften er vist 13120 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne