Kold brøndkarsesuppe
Hovedingrediens : Krydderurter - Brøndkarse Indsendt : Red : |
|
|
Skyl brøndkarsen.
Smelt smørret, det må ikke brune, og tilsæt hakket kartoffel og æble samt løg skåret i skiver.
Lad det simre lidt uden at det bliver brunt.
Hak brøndkarsen (gem lidt til pynt), hæld det i gryden sammen med bouillon og lad det småkoge i ca. 20 minutter.
Blend suppen.
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
Stil suppen til afkøling.
Pynt suppen med brøndkarse og server den kold sammen med lunt brød. Tips: Suppen kan også nydes varm. |
|
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne