Kold brøndkarsesuppe

Kold brøndkarsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Kolde supper

Hovedingrediens : Krydderurter - Brøndkarse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 bakkerbrøndkarse
1 storkartoffel
1 æble
2 løg
75 g.smør
7.5 dl.hønsebouillon
1 dl.Kaffefløde 9%
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Frisk brøndkarse
 
Opskrift:
Skyl brøndkarsen. Smelt smørret, det må ikke brune, og tilsæt hakket kartoffel og æble samt løg skåret i skiver. Lad det simre lidt uden at det bliver brunt. Hak brøndkarsen (gem lidt til pynt), hæld det i gryden sammen med bouillon og lad det småkoge i ca. 20 minutter. Blend suppen. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Stil suppen til afkøling.

Pynt suppen med brøndkarse og server den kold sammen med lunt brød.

Tips:

Suppen kan også nydes varm.





karakterer:
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu