Kold kartoffelsuppe med ærter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i passende stykker sammen med løget.
Svits begge dele i smør i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge i ca. 20 minutter.
Lad suppen afkøle og blend den.
Tilsæt de frosne ærter og blend det hele til en passende konsistens.
Smag til med fløden samt krydderier.
Server suppen med det samme, da de frosne ærter skal forblive frosne. Pynt med hakkede æg, tomater samt kørvel. |
|
Opskriften er vist 19445 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-10 09:29:50 Har lavet suppen til mit barn som har lige fået fjernet mandler. Den smagte rigtig godt men var nød til at sie den pga ærterne. Den smager også rigtig godt opvarmet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne