Kold melonsuppe
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : |
|
|
Hæld 2½ dl. yoghurt i et kaffefilter og lad den dryppe af et par timer.
Halver melonerne og fjern kernerne. Befri kødet for skallen og skær det i mindre stykker. Hæld det i en foodprocessor sammen med hyldeblomstsaften og dild. Blend til en passende konsistens. Riv skalotteløget og rør det i suppen. Smag den afdryppede yoghurt til med revet limeskal. Server suppen iskold med yoghurten. Man kan evt. også tilsætte suppen knuste isklumper. |
|
Opskriften er vist 22227 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne