Kold suppe med skinke og krebsehaler

Kold suppe med skinke og krebsehaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Kolde supper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.cremefraiche 18%
1.5 l.Kaffefløde 9%
1 spsk.stærk dijonsennep
33 cl.Guldøl
1 spsk.sukker
0.5 citron saften herfra
 salt
 hvid peber
2 skalotteløg
1 agurk
1 bdt.purløg
150 g.skinke i tern
150 g.krebsehaler
 
 Pynt:
 Frisk dild
 isterninger
 
Opskrift:
Rør creme fraiche, fløde og sennep sammen i en skål. Tilsæt øllet. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber. Pil løgene og riv dem ned i suppen. Skræl agurken og skær den i tern. Hak purløg og hæld det hele i suppen. Tilsæt skinke og krebsehaler. Stil suppen køligt.

Pynt med friskhakket dild og tilsæt isterninger inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 13980 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
øllen gavner ikke i suppen. Svits evt. løget.