Kold suppe med skinke og krebsehaler
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
|
|
Rør creme fraiche, fløde og sennep sammen i en skål.
Tilsæt øllet.
Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Pil løgene og riv dem ned i suppen.
Skræl agurken og skær den i tern.
Hak purløg og hæld det hele i suppen.
Tilsæt skinke og krebsehaler.
Stil suppen køligt.
Pynt med friskhakket dild og tilsæt isterninger inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 13980 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 øllen gavner ikke i suppen. Svits evt. løget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne