Gazapcho, kold

Gazapcho, kold, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Kolde supper

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gazapcho, kold, billede 4 Gazapcho, kold, billede 1 Gazapcho, kold, billede 2 Gazapcho, kold, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.Tomater
1 agurk
1 grøn peberfrugt
2 løg
2 dl.vand
0.5 citron saften heraf
1 bdt.persille
1 spsk.hvidvinseddike
4 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
4 spsk.tomatpure
1 tsk.sellerisalt
 cayennepeber
 
Opskrift:
Prik tomaterne med en spids gaffel. Kom dem i kogende vand et kort øjeblik, til skindet begynder at løsne sig. Tag tomaterne op og pil skindet af.

Skær tomater, agurk, peberfrugt og løg i mindre dele. Kom det hele i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til suppen er helt glat og jævn. Sæt suppen koldt i et par timer.

Server den kold og f.eks. med osteboller.
Flæk bollerne og fordel revet ost på brødet. Gratiner brødene midt i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 7 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 32312 gange,
og udskrevet 957 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-27 12:49:30
Gem eventuelt en smule af ingredienserne og læg dem på toppen ved anretning.. Det gør at det ikke se så kedeligt ud. Det skal selvfølgelig være hakkede det der skal på toppen.. ;-)

  -   2011-07-10 19:00:16
Godt nok en kedelig farve, men det kan jo smage meget godt aligevel. Mener den kan blive noget pænere hvis du skifter den grønne peberfrugt ud med rød, og skræller agurken.