Oksebouillon
Hovedingrediens : Oksekød - Okseben Indsendt : |
|
|
Vask kød og ben i koldt vand, kom begge dele i en stor gryde og dæk med koldt vand.
Bring det langsomt i kog og skum suppen et par gange.
Gør grønsagerne i stand og skær dem i grove tern.
Kom suppevisk og grønsager i suppen.
Kog suppen ca. 2 timer.
Tag kød og ben op. Si suppen, skum den fri for fedt og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 27337 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne