Grøntsagsstænger med dip
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Brasilen Indsendt af : Frederik Lundberg Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsagerne skal skylles grundigt og stilke, blade og kernehuse skal skæres fra. Herefter skal grønsagerne skæres ud i forskellige stænger.
Her er forslag med til en dip i 2 forskellige konsistensen og farver. Det er de samme ingredienser, Der er i begge 2, men den ene er rørt med en ske, og den anden er blandet. Til den blendede dip bruger man 250 g fromage frais, 1 tsk. Rørsukker, saft af citron, lidt salt og peber samt halvdelen af basilikum og persille. Man skal smage dippene til med salt og peber. Tips: Det tager tid at forberede at helt fad med grønsagsstænger, når det er gjort, så er der snacks til mange. man finder sine favoritter, og så kan man nøjes med at lave en lille skål til sig selv engang imellem. |
|
Opskriften er vist 28722 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne