Grøntsagsstænger med dip

Grøntsagsstænger med dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt af : Frederik Lundberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 gulerødder
0.5 blomkål
1 agurk
1 rød peberfrugt
2 bdt.radiser
1 bladselleri
500 g.fromage frais 0.5% eller fromage blanc 0.5%
2 tsk.rørsukker
0.5 citron, saft heraf
 salt
 peber
1 bdt.basilikum
 bredbladet persille
 
Opskrift:
Alle grøntsagerne skal skylles grundigt og stilke, blade og kernehuse skal skæres fra. Herefter skal grønsagerne skæres ud i forskellige stænger.

Her er forslag med til en dip i 2 forskellige konsistensen og farver. Det er de samme ingredienser, Der er i begge 2, men den ene er rørt med en ske, og den anden er blandet.

Til den blendede dip bruger man 250 g fromage frais, 1 tsk. Rørsukker, saft af citron, lidt salt og peber samt halvdelen af basilikum og persille. Man skal smage dippene til med salt og peber.

Tips:

Det tager tid at forberede at helt fad med grønsagsstænger, når det er gjort, så er der snacks til mange. man finder sine favoritter, og så kan man nøjes med at lave en lille skål til sig selv engang imellem.





karakterer:
Opskriften er vist 28722 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu