Fastelavensboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smeltes, og fløden hældes i den, så den bliver lun. Gæren opløses i lidt af den lune fløde. Al væsken blandes med salt, sukker og mel. Dejen æltes sammen og hæver tildækket i ca. 45 minutter.
Rul dejen ud med let hånd på et melet bord i ca. 1 cm tykkelse. Skær den i firkanter på 10x10 cm, og læg lidt marcipan på hvert dejstykke. Luk firkanterne sammen og form den til boller. Stil dem på sammenføjningen, pensl med sammenpisket æggehvider og lad dem efterhæve på pladen. Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210 grader C. alm. ovn. De afkølede boller pyntes med flormelis drys eller tynde fine strimler af kageglasur. |
|
Opskriften er vist 79302 gange,
og udskrevet 2015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Puttemulle!<3 - 2011-05-25 10:00:59 DEr er et lille minus det er marsigpan! Hanne - 2010-02-12 16:37:59 Evt. bland Marcipan med smør/margarine og sukker. 100 gram marcipan, 100 gram smør/margarine og 100 gram sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne