Mjødmarineret koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne marineres i en lage af mjød og 1 tsk. salvie i 6-8 timer.
Derefter brunes de på panden i lidt fedtstof og krydres med salt, peber og paprika. - De lægges i et ildfast fad.
I fedtstoffet fra panden ristes æblebåde, abrikoser og champignons, hvorefter blandingen lægges i det ildfaste fad til koteletterne. Panden koges af med 1 dl. mjødlage, 2 dl. abrikossaft, 1 bouillonterning og ca. 1 dl. piskefløde, dette hældes ved koteletterne og fadet sættes i ovnen i ca. 20 min. ved 185 grader C. Tips: Kan evt. serveres med kartoffelmos i ovn eller med løse ris |
|
Opskriften er vist 8028 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 mjød kan erstattes af porter med et lille drys sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne