Mjødmarineret koteletter

Mjødmarineret koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Svinekoteletter
 salvie
 mjød
 salt
 peber
 paprika
 
 fedtstof til stegningen
 
4 æbler i både
1 ds.abrikoser
1 glaschampignoner
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Koteletterne marineres i en lage af mjød og 1 tsk. salvie i 6-8 timer. Derefter brunes de på panden i lidt fedtstof og krydres med salt, peber og paprika. - De lægges i et ildfast fad.

I fedtstoffet fra panden ristes æblebåde, abrikoser og champignons, hvorefter blandingen lægges i det ildfaste fad til koteletterne.

Panden koges af med 1 dl. mjødlage, 2 dl. abrikossaft, 1 bouillonterning og ca. 1 dl. piskefløde, dette hældes ved koteletterne og fadet sættes i ovnen i ca. 20 min. ved 185 grader C.

Tips:

Kan evt. serveres med kartoffelmos i ovn eller med løse ris





karakterer:
Opskriften er vist 8027 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
mjød kan erstattes af porter med et lille drys sukker