Røget laks med urter tagliatelle og kaffir
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tag en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Kog tagliatellen al dente.
Den sigtes og kommes tilbage i gryden.
De friske krydderurter og eddiken blandes med pastaen. Denne holdes varm.
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Løgene tilsættes og svitses ved jævn varme, til de er blanke og bløde. Tilsæt ingefær, fiskekraft, sød chilisauce, limesaften og skallen samt limebladene. Lad det koge i ca. 2 minutter. Rør kokosmælken i, og lad det simre ved svag varme i 8 - 10 minutter. Tilsæt fløden og lad det simre yderligere i 4 - 5 minutter. Kom de strimlede lakseskiver i og smag til med salt og peber. Lad det varme igennem. Fordel pastaen på 4 tallerkner og kom saucen over. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 7707 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne