Fedtkringler til supe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres og udrøres i den lunede mælke-vandblanding. Sukker og salt tilsættes. Svinefedtet smuldres i melet og blandes i dejen, der æltes, til den er blank og smidig.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
Dejen slås ned og deles og formes til halvstore kringler.
Sættes på en velsmurt bageplade. Pensles med vand og overdrysses med mel (brug en sigte).
Efterhæver i 15 min. Bages ved 225 grader i 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 8339 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne