Små brødboller som suppetilbehør
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
100 g. daggammel hjemmebagt franskbrød uden skorpe lægges i mælk i 1 time. Mælken trykkes af brødet, som derefter røres med 1 æg, 3 spsk. mel, 20 g. lunet smør, 1 tsk. salt og et nip revet muskat.
Dejen formes og trilles i hånden til kugler på størrelse med hasselnødder.
Koges i letsaltet vand. 1 minut efter at bollerne er dukket op til overfladen, er de færdige.
|
|
Opskriften er vist 21705 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Randi - 2011-09-26 13:29:47 Bollerne er ikke fryseegnede. De snager godt, evt. uden muskat. Gammel sønderjysk skik til klar suppe. Spises sammen med mel og kødboller samt kolde risklatter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne