Små brødboller som suppetilbehør

Små brødboller som suppetilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.daggammel franskbrød uden skorpe
 mælk
 
1 æg
3 spsk.hvedemel
20 g.lunet smør
1 tsk.salt
1 nipMuskatnød, friskrevet
 
 letsaltet
 
Opskrift:
100 g. daggammel hjemmebagt franskbrød uden skorpe lægges i mælk i 1 time. Mælken trykkes af brødet, som derefter røres med 1 æg, 3 spsk. mel, 20 g. lunet smør, 1 tsk. salt og et nip revet muskat. Dejen formes og trilles i hånden til kugler på størrelse med hasselnødder. Koges i letsaltet vand. 1 minut efter at bollerne er dukket op til overfladen, er de færdige.





karakterer:
Opskriften er vist 21636 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (102 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-26 13:29:47
Bollerne er ikke fryseegnede. De snager godt, evt. uden muskat. Gammel sønderjysk skik til klar suppe. Spises sammen med mel og kødboller samt kolde risklatter.