Små kartoffelboller til suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Mos de varme kogte kartofler og rør dem sammen med smør.
Hak de hårdkogte, pilede æg meget fint og bland dem i mosen sammen med det rå æg.
Krydr blandingen med salt og peber.
Form til små boller som vendes i mel.
Kog i letsaltet vand nogle minutter eller til bollerne stiger op til overfladen i det kogende vand.
|
|
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne