Små kartoffelboller til suppe

Små kartoffelboller til suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store melede kartofler
2 spsk.blødt smør
2 hårdkogte æg
1 æg
 salt
 peber
 evt.lidt mel
 
Opskrift:
Mos de varme kogte kartofler og rør dem sammen med smør. Hak de hårdkogte, pilede æg meget fint og bland dem i mosen sammen med det rå æg. Krydr blandingen med salt og peber. Form til små boller som vendes i mel. Kog i letsaltet vand nogle minutter eller til bollerne stiger op til overfladen i det kogende vand.





karakterer:
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu