Æggekugler
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pil æggene og del dem på langs.
Tag den hårdkogte blomme forsigtigt ud og mos den med blødt smør.
Form blandingen til små kugler, som rulles i finthakket persille.
Fordel kuglerne i de halve æggehvider.
Serveres til flere grønsagssupper |
|
Opskriften er vist 8179 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne