Æggekugler

Æggekugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
30 g.smør
 salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Pil æggene og del dem på langs. Tag den hårdkogte blomme forsigtigt ud og mos den med blødt smør. Form blandingen til små kugler, som rulles i finthakket persille. Fordel kuglerne i de halve æggehvider.

Serveres til flere grønsagssupper





karakterer:
Opskriften er vist 8179 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu