Smørristede franskbrødsterninger
Indsendt : |
|
|
Brødet må ikke være for friskt.
Skær det i ensartede terninger, rist dem i det let brunede fedtstof ved jævn varme, til de er lysgyldne.
Tag panden fra varmen og vend brødterningerne af og til, mens de afkøles på panden.
På denne måde holder de sig sprøde.
Serveres til grønsags- og fiskesupper. |
|
Opskriften er vist 13900 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne