Små fyldte vandbakkelser
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Kog vandet op med smørret i en gryde. Tilsæt melet under omrøring. Lad gryden blive på varmen og pisk i dejen til den er kogt igennem og er blevet glat og blank. Lad masse køle af, hæld den eventuelt over i en større skål. Æggene slås ud og piskes let sammen. Der skal være ca. 240 g æggemasse. Pisk æggemassen sammen med dejen lidt af gangen. Bliv ikke forskrækket over, at æggene skiller massen. Ved tilstrækkelig omrøring vil dejen samle sig igen. Sæt dejen i 12 toppe med en ske på en plade med bagepapir. Eller brug eventuelt en sprøjtepose for at få kagerne mere ensartede. Sæt dem med god afstand imellem. De bliver større i ovnen. Bag kagerne i 30- 35 minutter til de er tørre og lette. Undlad at åbne ovnen de første 25 minutter af bagetiden, det vil med garanti få kagerne til at falde sammen. Tag en enkelt kage ud når du mener, de er færdige. Hvis den begynder at falde sammen er de ikke bagt tilstrækkeligt. Skru eventuelt lidt ned for varmen så de ikke bliver for mørke. Tag vandbakkelserne ud og lad dem køle af på en bagerist. Vandbakkelser skal spises samme dag som de er bagt - så er de afgjort bedst. |
|
Opskriften er vist 36466 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-07-26 23:49:25 Jeg rører smøreost m/rejer, skinkeost eller grønskimmelost med mælk og sprøjter det ind i vandbakkelserne. De må ikke være for store, det skal jo bare være en "hapser" anonym - 2018-07-26 23:48:45 Jeg rører smøreost m/rejer, skinkeost eller grønskimmelost med mælk og sprøjter det ind i vandbakkelserne. De må ikke være for store, det skal jo bare være en "hapser" yesyes - 2012-11-24 23:26:02 øhh... vegansk er den denne opskrift altså ikke... veganere indtager ikke æg (og heller ikke smør medmindre det er 100% plantemagarine... Conny - 2011-06-17 23:47:23 Jeg tager almindelig solbærsyltetøj og blander op med en anelse rom, og ligger det i bunden af vandbakkelserne, og fylder dem med flødeskym. Super. Der skal absolut ikke sukker i dejen - det kan få dem til at falde sammen når de kommer ud af ovnen, og de skal være helt luftige både udenpå og indvendig. TØSEN - 2011-01-16 20:44:55 Som tapas/forret er vandbakkelserne gode med laksesalat, rejesalat eller skinkesalat :D mathilde - 2009-06-30 19:33:49 prøv at blande flødeskum og kagecreme. Og kom lidt hindbærsyltetøj oven på pjuske - 2008-10-24 19:11:22 ØHH hvilket fyld??? anni - 2005-01-01 01:01:01 med hvad er de fyldte? de hedder jo små fyldte vandbakkelser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne