Små fiskeboller til suppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fisk og løg i mindre stykker og blend til en fars.
Tilsæt æg salt og peber og blend kort. Tilsæt mel og blend. Tilsæt mælken lidt efter lidt til fiskefarsen har en tilpas konsistens, lidt fastere end frikadellefars. hvile ½-1 time i køleskab. Farsen formes til små boller med en bollesprøjte eller med en teske. Koges i letsaltet vand til de føles faste, 4-5 minutter. Tips: Fiskeboller pasaser til fiskesuppe og nogle grønsagssupper, f.eks. tomatsuppe eller karrysuppe |
|
Opskriften er vist 66289 gange,
og udskrevet 1223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-02-03 19:52:24 Fiskebollerne kan fryses, men er bedst friske Per.Wolf - 2018-09-11 10:27:25 enkelt og fantastisk opskrift, jeg tilføjede knorrs grillkrydderi , som jeg som lystfisker og slagter i næsten alle fiske og kødretter. tak for opskriften, velbekomme til jer alle :-) Bianca - 2017-07-29 20:57:13 Kan de fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne