Røget laks med kold grønsagssalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Squash, ærter og bladselleri blandes i en stor skål. Kom chilipulver, hvidløg, spidskommen og timian i en mindre skål og mas det til en tyk mos.
Mosen blandes omhyggeligt sammen med grønsagerne. Vand og eddike kommes i en lille gryde og bringes i kog. Det hældes over grønsagerne og laurbærblade. Salt og peber tilsættes. Skålen tildækkes og hviler i stuetemperatur i 48 timer. 2 timer får servering sættes salaten i køleskab, og blandes med den røgede laks. Laurbærbladet tages op og olien røres i. Smages til med salt og peber. Hertil serveres groft brød. Tips: OBS: Salaten skal laves 2 døgn før servering. Dog er den røgede laks undtaget. |
|
Opskriften er vist 17346 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne