Æggestand som suppe tilbehør

Æggestand som suppe tilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
2 dl.mælk
 Salt
 hvid peber
 Evt.hakkede krydderurter
 
Opskrift:
Pisk æggene let sammen med en gaffel. Rør mælk, salt, peber og evt. grønt i. Pas på ikke at røre luftbobler ind i æggemassen. Smør en aflang form med fedtstof. Hæld æggemassen gennem en si i formen. Dæk med alufolie. Stil formen i en bradepande i nederste halvdel af en kold ovn. Hæld så meget kogende vand ved at det står halvt op om formen. Tænd ovnen på 175 grader. Sluk efter 30 min. Lad formen stå i den slukkede ovn til æggemassen er stivnet, ca 15 min.

Æggestanden udskæres i terninger og serveres på klare bouilloner





karakterer:
Opskriften er vist 14239 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-07 11:47:49
den er god og let at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Ser fornuftigt ud.. prøver den!!