Æggestand som suppe tilbehør
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æggene let sammen med en gaffel. Rør mælk, salt, peber og evt. grønt i.
Pas på ikke at røre luftbobler ind i æggemassen.
Smør en aflang form med fedtstof. Hæld æggemassen gennem en si i formen. Dæk med alufolie.
Stil formen i en bradepande i nederste halvdel af en kold ovn.
Hæld så meget kogende vand ved at det står halvt op om formen.
Tænd ovnen på 175 grader. Sluk efter 30 min.
Lad formen stå i den slukkede ovn til æggemassen er stivnet, ca 15 min.
Æggestanden udskæres i terninger og serveres på klare bouilloner |
|
Opskriften er vist 14239 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer burmann - 2007-04-07 11:47:49 den er god og let at lave Maj.. - 2005-01-01 01:01:01 Ser fornuftigt ud.. prøver den!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne