Kulsvierkonens pasta
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød.
Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelades, men gør retten fugtigere. Kog spaghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem ved svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker. Servér med reven Parmesan. |
|
Opskriften er vist 18799 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Keld - 2007-11-30 18:41:13 Smager utroligt godt. Jeg lavede det med en pose af Frigodans Fireroasted Vegetabels . Steg grøntsagerne på panden og bland det i. Lækkert. Mariane - 2005-01-01 01:01:01 Super, til mænd der er trætte af kødsovs, og un gerne elsker den (og de der havde været til herrefrokost til jul-og ikke ville gå hjem-nemt, jeg tør bare ikke bruge alm. æg så jeg bruger past. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne