Kartoffelomelet (italiensk)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olie på panden med en chilipeber. Nar olien er varm kommes løgene på panden. Steg i 10 min.
Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.
Tomater, salt og peber tilsættes. Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne. Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars. Blandes i saucen. Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad. |
|
Opskriften er vist 44885 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-20 23:40:26 har intet med omelet at gøre,derfor kun 1 Per - 2011-06-18 15:23:53 Hvis du som vi bruger friske flåede tomater, så er det altså nemmere at skære dem i stykker inden de kommes på panden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne