Kartoffelomelet (italiensk)

Kartoffelomelet (italiensk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Kartoffelomelet (italiensk), billede 4 Kartoffelomelet (italiensk), billede 1 Kartoffelomelet (italiensk), billede 2 Kartoffelomelet (italiensk), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.olie
1 chili
2 hakkede løg
1 dl.hvidvin
 
600 g.flåede tomater
1 tsk.salt
1 tsk.peber
6 kogte pillede kartofler
 
Opskrift:
Olie på panden med en chilipeber. Nar olien er varm kommes løgene på panden. Steg i 10 min. Hvidvinen tilsættes efter 2-3 min.

Tomater, salt og peber tilsættes. Det koges i 15 min., efter 5 min. mases tomaterne.

Kartoflerne køres gennem en kødhakker til kartoffelfars. Blandes i saucen. Det hele æltes grundigt og formes som en kage på et fad.





karakterer:
Opskriften er vist 44885 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-20 23:40:26
har intet med omelet at gøre,derfor kun 1

  -   2011-06-18 15:23:53
Hvis du som vi bruger friske flåede tomater, så er det altså nemmere at skære dem i stykker inden de kommes på panden