Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 dl.piskefløde
375 g.mørk chokolade
125 markroner (ca. 4 cm i diameter)
750 g.smeltet chokolade
 
Opskrift:
Kog fløden op i en tykbundet gryde Bræk smelte chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min.

Lad cremen stå koldt til den let stivner, (ca. 4 timer, eller i køleskab) Pisk den let op

Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Og stil kagerne koldt i nogle timer

dyp chokoladecremen med overtrækschokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv

Stil kagerne koldt – evt. til næste dag og server dem kolde

Tips:

Pas på med at arbejde med det for længe for det bliver hurtigt lunt.

1 portion giver ca. 150 stk.





karakterer:
Opskriften er vist 47666 gange,
og udskrevet 1059 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-01 11:51:11
Skal bare bruge lidt til kaffen til 4 personer, opskriften er på 150 stk !! Det er helt i skoven. Hvorfor dette kæmpe antal ??

  -   2012-04-25 19:22:29
Min creme bliver ikke flydende efter 6 timer hvad gør jeg?

  -   2011-04-19 16:51:23
De smager mega godt, og de er også nemme at lave :-)

  -   2010-11-20 20:54:56
Sjovt at der står at der vil komme 150 stk. kager ud af opskriften, når man skal bruge 125 stk. makroner...

  -   2010-07-07 11:57:29
man kan også bruge nougat istedet for chokolade. det er også lækkert. og vil man have en mere flydende overtrækschokolade kan man komme lidt olie i.. Men virklig lækre kager ;)

  -   2010-05-20 12:18:49
Hvor køber man glutenfri makroner?

  -   2009-09-19 10:25:36
Behøver man at lade dem stå et helt døgn??

  -   2008-04-04 07:48:55
kan de fryses

  -   2005-01-01 01:01:01
lige et tip til...... masssen kan osse kommaes på med en flødeskumssprøjte, massen på makronerne bliver glat når man har dyppet dem i den varme chokolade

  -   2005-01-01 01:01:01
chokolade massen ka osse laves i microovn, ska ha fra ca 20 sek og op efter kommar an på microovnen, det samme med overtrækschokoladen, men smelt kun til der stadig er lidt faste chokolade klumper i ( de smelter når man røre i chokoladen)

  -   2005-01-01 01:01:01
de er bare gode

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriften stammer oprindeligt fra en dansk bager/konditor som lavede denne kage som en hyldest til skuespillerinden.