Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sarah Bernhardt kager, billede 4 Sarah Bernhardt kager, billede 1 Sarah Bernhardt kager, billede 2 Sarah Bernhardt kager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Sarah Bernhardt creme
2.5 dl.piskefløde
100 g.mørk chokolade
35 markroner
 
 
300 g.Mørk chokolade
 
Opskrift:
Sarah Bernhardt creme:
Kog fløden op i en tykbundet gryde Bræk smelte chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min.

Lad cremen stå koldt til den let stivner, (ca. 4 timer, eller i køleskab) Pisk den let op.


Tryk den flade side af makronerne (ca. 4 cm i diameter) let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Og stil kagerne koldt i nogle timer.

dyp chokoladecremen med overtrækschokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv.

Stil kagerne koldt – evt. til næste dag og server dem kolde

Tips:

Pas på med at arbejde med det for længe for det bliver hurtigt lunt.





karakterer:
Opskriften er vist 47992 gange,
og udskrevet 1066 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-19 16:51:23
De smager mega godt, og de er også nemme at lave :-)

  -   2010-07-07 11:57:29
man kan også bruge nougat istedet for chokolade. det er også lækkert. og vil man have en mere flydende overtrækschokolade kan man komme lidt olie i.. Men virklig lækre kager ;)

  -   2010-05-20 12:18:49
Hvor køber man glutenfri makroner?

  -   2009-09-19 10:25:36
Behøver man at lade dem stå et helt døgn??

  -   2008-04-04 07:48:55
kan de fryses

  -   2005-01-01 01:01:01
lige et tip til...... masssen kan osse kommaes på med en flødeskumssprøjte, massen på makronerne bliver glat når man har dyppet dem i den varme chokolade

  -   2005-01-01 01:01:01
chokolade massen ka osse laves i microovn, ska ha fra ca 20 sek og op efter kommar an på microovnen, det samme med overtrækschokoladen, men smelt kun til der stadig er lidt faste chokolade klumper i ( de smelter når man røre i chokoladen)

  -   2005-01-01 01:01:01
de er bare gode

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriften stammer oprindeligt fra en dansk bager/konditor som lavede denne kage som en hyldest til skuespillerinden.