Sarah Bernhardt kager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sarah Bernhardt creme:
Kog fløden op i en tykbundet gryde Bræk smelte chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Lad cremen stå koldt til den let stivner, (ca. 4 timer, eller i køleskab) Pisk den let op. Tryk den flade side af makronerne (ca. 4 cm i diameter) let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Og stil kagerne koldt i nogle timer. dyp chokoladecremen med overtrækschokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv. Stil kagerne koldt – evt. til næste dag og server dem kolde Tips: Pas på med at arbejde med det for længe for det bliver hurtigt lunt. |
|
Opskriften er vist 47992 gange,
og udskrevet 1066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (55 stemmer) |
|
Kommentarer sofie ?????????? - 2011-04-19 16:51:23 De smager mega godt, og de er også nemme at lave :-) Mia - 2010-07-07 11:57:29 man kan også bruge nougat istedet for chokolade. det er også lækkert. og vil man have en mere flydende overtrækschokolade kan man komme lidt olie i.. Men virklig lækre kager ;) anonym - 2010-05-20 12:18:49 Hvor køber man glutenfri makroner? Mig - 2009-09-19 10:25:36 Behøver man at lade dem stå et helt døgn?? kirsten - 2008-04-04 07:48:55 kan de fryses chitina - 2005-01-01 01:01:01 lige et tip til...... masssen kan osse kommaes på med en flødeskumssprøjte, massen på makronerne bliver glat når man har dyppet dem i den varme chokolade Chitina - 2005-01-01 01:01:01 chokolade massen ka osse laves i microovn, ska ha fra ca 20 sek og op efter kommar an på microovnen, det samme med overtrækschokoladen, men smelt kun til der stadig er lidt faste chokolade klumper i ( de smelter når man røre i chokoladen) julie - 2005-01-01 01:01:01 de er bare gode Rasmus (bager) - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften stammer oprindeligt fra en dansk bager/konditor som lavede denne kage som en hyldest til skuespillerinden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne