Farsrand med grønsager

Farsrand med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farsrand med grønsager, billede 4 Farsrand med grønsager, billede 1 Farsrand med grønsager, billede 2 Farsrand med grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hakket skinkekød
50 g.franskbrød uden skorpe
2.5 dl.mælk
1 æg
1 lille finthakket løg
1 tsk.reven citronskal
1 tsk.salt
 Muskatnød, friskrevet
 Groftkværnet peber
 
2 porrer
1 persillerod
3 stilke bladselleri
2.5 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.mælk
2-3 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Kødet røres til fars med de øvrige ingredienser. Farsen kommes i en randform (ca. 1. liter). Randen stilles i en gryde med så meget vand, så det når halvt op om formen. Alufolie lægges over formen og lå lægges på gryden. Småkoger ca. 3/4 time. Til farsen er gennemkogt.


Porre, persillerod og bladselleri snittes fint og koges mørt grøntsagsbouillon på 4 min. Mælk og majsstivelse piskes sammen og hældes i grøntsagerne. Grøntsagerne varmes igennem og smages til med salt og peber.

Randen vendes forsigtig ud på et fad og serveres med grøntsagsstuvningen og løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 48683 gange,
og udskrevet 655 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-30 10:35:39
Min afdøde hustru serverede aldrig kødrand. Hun kendte mine følelser for kogt fars