Farsrand med grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet røres til fars med de øvrige ingredienser.
Farsen kommes i en randform (ca. 1. liter).
Randen stilles i en gryde med så meget vand, så det når halvt op om formen.
Alufolie lægges over formen og lå lægges på gryden.
Småkoger ca. 3/4 time. Til farsen er gennemkogt.
Porre, persillerod og bladselleri snittes fint og koges mørt grøntsagsbouillon på 4 min. Mælk og majsstivelse piskes sammen og hældes i grøntsagerne. Grøntsagerne varmes igennem og smages til med salt og peber. Randen vendes forsigtig ud på et fad og serveres med grøntsagsstuvningen og løse ris. |
|
Opskriften er vist 48663 gange,
og udskrevet 655 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-30 10:35:39 Min afdøde hustru serverede aldrig kødrand. Hun kendte mine følelser for kogt fars |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne