Østrisk kanelæblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker røres godt og æggene tilsættes ét ad gangen. Melet blandes med bagepulver, natron samt krydderier og røres i dejen sammen med æblemosen.
Dejen kommes i en velsmurt bradepande (evt. alubradepande, ca. 20x30 cm.) og bages på nederste rille ved 30-40 min på 200 grader. Tips: Kan smøres med et tyndt lag æblemos som "glasur" |
|
Opskriften er vist 30158 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Elke - 2016-10-16 19:25:03 En absolut favortikage hos min familie og kollegaer :-) Marie - 2011-09-21 16:27:40 Kan anbefales at putte rosiner i ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne