Kardemommeboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 48223 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2014-04-20 11:51:58 Jeg lod dem også hæve fra jeg tændte ovnen og til bollerne var formet (ca 20 min) Jeg kom lidt mere kardemomme i. Har brugt opskriften flere gange, og altid er det blevet godt. ( er en dør til at bage) Emilie - 2013-03-26 17:25:36 De er super gode og nemme at lave. Men jeg lod dem dog hæve 15 min. Jimmy - 2012-12-09 14:41:32 Super gode boller. Lidt mindre kardemomme og lidt mere mel. Og så lod jeg dem hæve en halv time i skålen og et kvarter på bagepladen. Bagetid 13 min. i varmluft på 200 grader. Camilla Motzfeldtd - 2007-10-08 19:59:54 det var rigtig lækkert Maria - 2005-01-01 01:01:01 mh,. rigtig lækert <3 anonym - 2005-01-01 01:01:01 virkelig gode boller ! Kristine - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtig gode! Men jeg synes altså dejen skal hæve! josefine - 2005-01-01 01:01:01 super gode boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne