Røget laks med avocado og blomkålssalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kog blomkålsbuketterne i kogende letsaltet vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Blomkålsbuketterne kommes over i en stor skål, dryppes med eddike og drysses med salt og peber, hvorefter de sættes til side.
Skær avocadoerne over i halve og tag stenen ud. Frugtkødet tages ud med en ske og kommes i en skål. Mos det med en gaffel og rør herefter mandler, revet muskatnød og laksen i. Mosen blandes forsigtigt med blomkålen. Skålen tildækkes og stilles på køl. Pyntes med radiser. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 24602 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne