Stuvede ærter og gulerødder 03
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog grønsagerne i velsaltet vand, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Tilsæt hakket persille, gem lidt til pynt. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over. Server stuvningen med nye kartofler. Tips: Der kan serveres frikadeller, kribinetter, medister, hamburgerryg eller skinke til denne ret. |
|
Opskriften er vist 65111 gange,
og udskrevet 1218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Gert - 2016-02-11 18:29:38 er retten frysegnet anonym - 2005-01-01 01:01:01 Retten er bedst med friske gulerødder. Smag til med lidt sukker. Et strejf eddike er også velegnet. Spar endelig ikke på persillen. Må ikke opvarmes ved brug af frisk persille. Tilsæt en grøntsagsbouillonterning. Velegnet til tarteletter, som tilbehør til stegt tofu med bløde løg og kogte kartofler samt eksempelvis hirsefrikadeller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne