Stuvede ærter og gulerødder 03

Stuvede ærter og gulerødder 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stuvede ærter og gulerødder 03, billede 4 Stuvede ærter og gulerødder 03, billede 1 Stuvede ærter og gulerødder 03, billede 2 Stuvede ærter og gulerødder 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.friskbælgede ærter
350 g.nye gulerødder skåret i små tern
6 dl.vand
1.5 tsk.salt
25 g.blødgjort smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
 hakket persille
 
Opskrift:
Kog grønsagerne i velsaltet vand, ca 10 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.

Tilsæt hakket persille, gem lidt til pynt. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.

Server stuvningen med nye kartofler.

Tips:

Der kan serveres frikadeller, kribinetter, medister, hamburgerryg eller skinke til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 65171 gange,
og udskrevet 1218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-11 18:29:38
er retten frysegnet

  -   2005-01-01 01:01:01
Retten er bedst med friske gulerødder. Smag til med lidt sukker. Et strejf eddike er også velegnet. Spar endelig ikke på persillen. Må ikke opvarmes ved brug af frisk persille. Tilsæt en grøntsagsbouillonterning. Velegnet til tarteletter, som tilbehør til stegt tofu med bløde løg og kogte kartofler samt eksempelvis hirsefrikadeller.