Ungarnsk gullachsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 52579 gange,
og udskrevet 1904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer mic - 2012-04-23 21:57:26 Super god suppe, en af de bedste vi har smagt! vi skiftede dåsetomaten ud med tomatkoncentrat for at give et lille pift, den kan helt klart anbefales! :) Mette - 2012-01-25 19:21:36 Super go opskrift jeg tilsætter også gulerødder og porre og ungerne er helt vilde med den... Sanne Rasmussen - 2005-01-01 01:01:01 muligheden for at skrive i "Anvendelighed til/for børn" forsvinder når jeg klikker på "kassen". Jeg ville ha` skrevet at Gullachsuppe er alletiders til børn. Jeg arbejder med blinde børn og denne ret giver rig mulighed for at øve sig i at skære og rengøre forskellige grønsager. "mine" blinde børn er ikke kræsne og spiser derfor denne ret med stort velbehag. birgit - 2005-01-01 01:01:01 prøv også at tilsætte hakkede peberfrugter, hakkede chilli samt lidt hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne