Porterhouse Steak
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg Indsendt : Red : |
|
|
Skær et par snit i fedtkanten, så kødet ikke trækker sig skævt under stegningen.
Brun smør og olie på panden. krydr kødet let med peber og steg kødet 6-8 minutter på hver side, alt efter hvor rødt det ønskes. Beregn to minutter længere hvis det kommer direkte fra køleskab. Tag kødet af panden og læg det på et meget varmt fad. Drys behersket med salt, dæk kødet let til og lad det stå og trække tildækket mindst 5 minutter. Så fordeler varmen sig i kødet, der bevarer saften og bliver fint rosa uden at være råt. Skær kødet frit af benet, skær det i skrå skiver og anret dem på et varmt fad sådan, at de ligger tæt ved benet og holder sig varme. Server hasselbackkartofler, kartofler, bagte eller pommesfrites til, samt bordelaisesauce, bearnaisesauce eller hvidløgssmør. Eller kog panden af med rødvin eller bouillon og server skysauce til. |
|
Opskriften er vist 18469 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Arne - 2008-11-06 11:39:24 Oksekød skal tilberedes ved stuetemperatur og aldrig direkte fra køleskabet. Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder ikk så lækkert !! Tine, Nanna og Lui - 2005-01-01 01:01:01 Super duper sej opskrift.. mega lækker Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Skal det hele blandes og blendes ? det lyder ikke just lækkert.. ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne