Hasselnødemousse med citrusfileter
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret smeltes på en pande til gylden karamel.
Nøddeflagerne vendes heri, og det hældes til afkøling på et smurt stykke alufolie.
Denne "nougat" knuses let med køkkenrulle (mellem to stykker pergament).
Æggeblommer piskes grundigt med flormelis til det er lyst og let. Husblas opblødes i koldt vand, smeltes (i en kop over varmt vand) og røres i æggene. Piskefløde og creme fraiche piskes sammen til let skum. Det hele vendes sammen i en skål og stilles i køleskabet. Til servering formes moussen med en varm spiseske som store æg, der serveres omgivet af appelsinfileterne og pyntet med blade af citronmelisse. Tips: Den nemmeste måde at udskære appelsinerne i fileter uden at man får hinderne med foregår således Appelsinerne skrælles med en skarp urtekniv, så alt det hvide også er fjernet. Med kniven skærer man simpelthen nu hver filet ud for sig, idet man undgår hinderne. |
|
Opskriften er vist 10685 gange,
og udskrevet 215 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne