Brød med oliven og feta
Hovedingrediens : Oste - Feta Indsendt af : Mathilde Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres og vandet røres gradvist i. salt, olie og mel æltes i lidt efter lidt, indtil dejen slipper. lad den hæve i 45 minutter dækket med et viskestykke.
Når dejen har hævet dryses lidt mel på bordet. Ælt dejen igennem og del den i to portioner. Rul hver del ud til en ca 1 1/2 cm tyk plade. Fordel fetaen på dejpladerne og rul de lange sider sammen som en roulade. Form brødene som horn og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter. bages ved 250 grader i 25-30 minutter.
Tips: hvis du vil have sprød skorpe kan du "vande" brødene med f.eks. en blomstersprøjte inden du sætter dem i ovnen og 3 gange mens de bager. Du kan også putte 200 g. grønne oliven i(skær dem i skiver mens dejen hæver). Brødene smager godt til tomatsalat med frisk basilikum. |
|
Opskriften er vist 27770 gange,
og udskrevet 749 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer marie-louise - 2007-02-28 13:17:43 rettelse: brug 1 kg mel alt i alt (bruger aldrig selv grahamsmel) og del det i 3 brød marie-louise - 2007-02-26 19:00:43 super lækkert, men jeg bruger kun 600 g mel, ellers er der ALT anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der står 200 g oliven... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange oliven? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne