Mørbrad med fyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Søs Indsendt : Red : |
|
|
Man tager en grydeske med rundt skaft, gerne tykt, og lister igennem mørbraden på den lange led så den bliver hul, man skal støtte skaftet hele vejen igennem så det ikke stikker hul i mørbraden i siderne.
man hakker løg persille champignon og røre det sammen med smør, husk der kan ikke være så meget i mørbraden, så det er små portioner af hver ting vi taler om. massen stoppes ind i mørbraden til den er fyldt fra den ene ende til den anden, brug igen skaftet til at nå midten, eller tryk forsigtigt på mørbraden så fyldet glider på plads. Luk begge ender med en kødnål eller tandstik og steg den på panden ved god varme og til den er pænt mørk. Den bliver ikke tør pga. det fugtige fyld så den kan godt tåle den stærke varme. Husk krydderier efter behag. Tilbehøret kan være hvad du har lyst til, men jeg laver gerne grøn salat ala waldorf iceberg småt skåret, røde æbler i tern, bladselleri småt skåret, halve udkernede vindruer, gerne blå, og håndknuste valnøddekerner. Til det laver jeg dressing af piskefløde med godt med sukker og masser af citronsaft, når den har stået bliver den tyk og får en dejlig smag, og er særdeles velegnet til salaten. derudover flute eller bagt kartoffel hvad man nu kan tænke sig |
|
Opskriften er vist 28380 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Frank og Rikke - 2009-05-16 21:33:32 Opskriften fungerede fint, god beskrivelse, kunne godt have brugt en ca tidsangivelse, vi havde den på panden i en lille time hvilket var meget passende. Helt sikkert en opskrift vi vil bruge igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne