Fedtfattige muffins 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 114642 gange,
og udskrevet 3573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (74 stemmer) |
|
Kommentarer mona - 2016-02-15 18:06:19 super lækre muffiner Frunissen - 2015-02-14 21:07:53 Fantastiske. Luftige og lækre. Især med lidt creme fraice rørt op med vanilje til😊 KM - 2013-10-25 11:42:46 kma Brug Stevia hvis du er bange for kunstige sødemidler. Stevia er et naturprodukt og søder på samme måde - uden kalorier. Naja - 2012-10-31 20:57:30 + at jeg var løbet tør for A38 og derfor måtte bruge jordbær yoghurt... Det var ganske okay :) Naja - 2012-10-31 20:55:23 Hej Jeg brugte denne opskrift, dog med lidt ændringer: Æbler i stedet for pærer, og så uden chokolade i :) Der udover blandede jeg grøn farve i dejen da jeg skulle bruge dem til at dele ud til børnene her på Halloween aften :) Rigtig gode :) Nanna - 2012-04-03 10:35:31 De smager meget af makroner?? Jeg gav dem næsten 20 min., hvor de fik en lidt sprød overflade, men indeni var de bløde nok. kma - 2011-10-18 13:08:19 husk folkens. at der i sødemiddel er skadelige e-mærker i som kan være giftige for nogen. så jeg vil anbefalde at i hellere spiser en mindre, end at bruge sødemiddel:-) mogens - 2011-09-15 15:46:24 den er super god og luftig Damhave - 2011-01-24 17:04:44 1 teskefuld Cologran sødemiddel (ca.o,5 gram) svare til en teskefuld sukker (ca.2,3 gram) Damhave - 2011-01-24 16:55:51 Erstat sukkeret med sukkererstatning (Gologran) så daler fedtprocenten temmelig meget og så er de heller ikke så syndige at spise, og man kan faktisk ikke smage forskel. Lone - 2010-05-09 09:53:20 Det er en rigtig god opskrift og så smager de super godt josephine - 2010-03-29 16:08:03 det er sa godt de smager ikke af fedtfattige sa det kan anbefales til dem som er pa kur mums Nathalie - 2010-02-09 19:47:04 Sødemiddel er helt klart et GLIMRENDE alternativ til fedtfattig mad og kager - smagen er 100% den samme, den eneste forskel = med sødemiddel, INGEN kalorien. Tilføj 70% chokolade i muffinsne og vi er på en helt anden fedtenenergiprocent. - og, brug fuldkorns hvedemel :-) anonym - 2010-01-28 14:53:54 Hvis man vil have dem FEDTFATTIGE: Brug sødemiddel. (dette kunne jeg dog aldrig finde på!) Brug sirup, honning, van. sukker ellerg lign. Hvid raffineret sukker er det værste! sannew - 2009-12-19 10:30:34 hvis man gerne vil skære ned på sukkerindholdet ELLER helt undlade sukker, så kan man erstatte dette med bananer. Dette gør dog, at man ikke skal tilsætte fromage frais - så bliver det for smattet :) Bananerne giver den søde smag (og, naturligvis, smagen af banan) jonna - 2009-10-16 16:17:14 de er rigtig gode, hele familien, bestiller dem til fødselsdage,så jeg storbager, 100 ca af gangen og med bananer.og så i fryseren, Nana - 2009-09-14 18:25:38 Jeg er igang med at lave dem og ligesom Nordjylland minder min også som bolle-dej eller lignende. Jeg har prøvet at hælde skummemælk i.. Så nu må vi se hvad det bliver til..? anne m - 2009-05-16 16:57:39 de er rigtige gode de er også gode med banan i stedet for pærer anonym - 2009-05-13 00:31:42 de er bare rigtige gode også med banan og nøder i stedet for pærer og chokolade mimers - 2008-09-29 18:30:49 hvor mange kalorier er der ca. i en muffin? cecillie - 2008-09-13 20:03:30 de ser lækre ud. Men hvor mange kalorier er der ca. i en muffin? Pernille - 2008-03-29 19:25:16 De smager super lækkert. kathrine - 2008-02-14 15:05:25 Virkelig gode. Bagte dem til noget familie komsammen og alle var så vilde med dem at jeg måtte printe flere eksemplarer ud så de kunne få opskriften med hjem. - og hvis man ikke lige har friske pærer kan dem fra dåse sagtens bruges. Cha - 2007-10-28 12:09:23 Kommer 3 mosede bananer i.. De er vellykkede hver gang!! Nordjylland - 2007-10-21 14:37:46 Jeg er vist ikke den store bager. Jeg brugte sødemiddel, i stedet for sukker og bananer i stedet for pærer. Dejen mindede mest om franskbrødsdej, da jeg havde blandet ingredienserne... Jeg tilføjede lidt mere A38, det hjalp en lille smule. Resultatet er blevet, at de minder mere om scones, end om muffins. De er ikke synderligt luftige og de hænger fast i papiret!! Bortset fra det, så smager de ok ;-) Lisa - 2007-07-10 21:52:12 Det er de bedste muffins jeg har smagt.. luftige og slet ikke tøre... Brugte sukker erstatning i stedet for sukker og mørkchokolade med 80% kakao.. så er de knapt så kalorierige.. lea - 2007-03-16 18:58:12 meget gode i betragt af at de er fedtfattige jeg andbefalder dem også Muffin-pigen - 2007-03-03 19:35:33 dejen er rigtig nem at lave, det tog ikke mere end 10 min.... og de smager fantastisk, skal helt klart prøves....!!! Anne Thomsen - 2007-01-11 12:49:42 Den er alletiders - vi anbefaler helt klart.. Lis - 2005-01-01 01:01:01 Jeg puttede en rest af dejen i en spring form og bagte den , da kagen var kold puttede jeg tøet dream is oven på og frøs kagen lidt. jeg skar kagen ud i lagkage stykker og pyntede den med frisk frugt. det var perfekt. Lene P. - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for to pærer brugte jeg en moset banan og er tevet æble, og det var perfekt. Elisabeth - 2005-01-01 01:01:01 jeg brugte pære på dåse og det vat fint kathrine - 2005-01-01 01:01:01 find på noget sundt at komme på og der efter skriv det på Sarah - 2005-01-01 01:01:01 hvad hvis man vil lave dem uden frugt hvad gør man så?? hjælp!! Chokomanen - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan ved man hvor meget sødemiddel man skal bruge? For det er vel ikke den samme mængde som sukkeret...? Marie - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikke mere en to timer siden jeg fandt denne opskrift på nettet, og kagerne er bagt. mums... De er bare super gode. Jeg brugte bananer i stedet for pærer og søde middeli stedet for sukker. Jeg bruge ikke andet en 70 g. sødemiddel. de kan klart anbefales her fra. Go´ fornøjelse. Stina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bruger også kun sødemiddel - det er et perfekt alternativ:) I stedet for pærerne, så mosede jeg 2 bananer og kom i... MUMS! Det skulle I prøve Naila - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man synes der er for meget sukker i. Så brug Sødemiddel, det fås både i flydenede form og som drys. Der er ingen kalorier i overhovedet og smager som sukker! jeg bruger aldrig alm. sukker ! :) Mille - 2005-01-01 01:01:01 kage er og bliver kage...kære Thor...og hvis du vil have chokolade istedet for kage, så spis dog det!!! Men hvis man har lyst til et stykke kage, er dette et udmærket alternativ til en hvilken som helst anden kage. Så vidt jeg er orienteret, er der vist altid en del sukker i kager, eller hvad? Hvis ellers man er i stand til at tænke lidt over opskriften, og tør eksperimentere selv, så kan man jo forsøge at skære ned i sukkeret selv...nå ja...det er jo blot min egen ydmyge holdning til det. Glem ikke...kage er jo ikke noget man skal spise hver dag hele tiden, vel? Og så i øvrigt...velbekomme med din plade marabou... thor - 2005-01-01 01:01:01 det er snyd og bedrag! Der er tilsat meget sukker og endda også chokolade men ingen smør, derfor ender fedtenergiprocenten på 17 %. Tikgengæld er der så mange kulhydrater i så man faktisk ligeså godt kunne spise en plade marabou! Henriette og mathash - 2005-01-01 01:01:01 jeg giver denne opskrift 10 fordi der er mørk chokplade Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne