Dyreragout med finsk marinade
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Oprindelsesland : Finland Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern 1½ cm - drysses med peber.
Alle ingredienserne til marinaden piskes godt sammen
Står 1 døgn i marinaden.
Det hele kommes i en bradepande og sættes i ovnen ved 150 gr. i 45 min til 1 time. Kommes i en gryde tilsættes ½ ltr. fløde + oregano evt. kulør og jævnes. Tips: Vinder i smag ved tilberedning dagen før, varmes langsomt op. Serveres med kartoffelmos og kogte gulerødder vendt i honning. |
|
Opskriften er vist 14864 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Margit Lauridsen,Herning - 2007-05-13 18:20:37 Fantastisk smag. Og perfekt, hvis man gerne vil bruge mindst mulig tid i køkkenet imens gæsterne er tilstede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne