Dyreragout med finsk marinade

Dyreragout med finsk marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Oprindelsesland : Finland

FinlandIndsendt af : Dorte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.dyrekød (evt. oksekød)
 
 Marinade:
2.5 dl.appelsinjuice
1 dl.Heinz ketchup
0.75 dl.sojasauce
0.5 dl.rødvinseddike
4 spsk.farin
2 spsk.Taffel sennep
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern 1½ cm - drysses med peber. Alle ingredienserne til marinaden piskes godt sammen Står 1 døgn i marinaden.

Det hele kommes i en bradepande og sættes i ovnen ved 150 gr. i 45 min til 1 time. Kommes i en gryde tilsættes ½ ltr. fløde + oregano evt. kulør og jævnes.

Tips:

Vinder i smag ved tilberedning dagen før, varmes langsomt op. Serveres med kartoffelmos og kogte gulerødder vendt i honning.





karakterer:
Opskriften er vist 14864 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-13 18:20:37
Fantastisk smag. Og perfekt, hvis man gerne vil bruge mindst mulig tid i køkkenet imens gæsterne er tilstede.