Kyllingetærte 02
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri den kogte kylling for skind og ben og skær kødet i små stykker.
Rens champignonerne og del evt. de største.
Rens peberfrugten og skær den i strimler.
Smelt smørret og lad champignonerne snurre heri. Rør melet i og spæd med bouillon. Rør fløde i. Lad stuvningen koge igennem. tilsæt kyllingekød, skinke og peberfrugt. Krydr med salt, peber og paprika. Lad stuvningen blive kold. Lad butterdejspladerne tø. Læg 2 plader side om side, så kanterne går lidt ind over hinanden. Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 27 cm i diameter med den. Kom den kolde stuvning i. Rul de resterende plader ud og læg dem over som låg. Lav evt. blade af resten og "lim" dem på med æg. Skær et par ridser i låget. Pensl med æg. Bag tærten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 35-45 minutter. |
|
Opskriften er vist 152735 gange,
og udskrevet 2595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer smukkedukke666 - 2010-11-06 16:07:12 Simpelhen den bedste tærte jeg nogen sinde har smagt, og er ikke tærte menneske normalt. Per - 2009-08-30 10:02:25 Fyldet kan laves dagen før, det har godt af at køle helt ned inden det lægges på butterdejen. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Den smagte rigtig godt, men den var meget "våd". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne