Flødeis med chokolade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fløden piskes meget stiv.
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt. Det hele vendes sammen med chokolade i passende stykker, kommes i en form og fryses. Tips: Chokoladen kan erstattes med andet fyld, f.eks. nødder eller most banan eller pistage/marcipan giver ca. 1 ½ l. færdig is |
|
Opskriften er vist 128505 gange,
og udskrevet 3022 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Ismanden2 - 2013-06-18 16:29:03 Kan den bruges i ispinde forme anonym - 2012-07-05 11:09:52 marshmallows stumper og kakao er for cool! XD anonym - 2012-07-05 11:08:28 man kan også komme kakao i (man skal røre godt igennem) eller gul frugtfarve til bananis! :D anonym - 2012-07-05 11:06:33 den er så.... FANTASTISK!!!!! jeg serverede den til en fest og alle roste mig og sagde "er det virkelig rigtigt du har lavet den selv!" Den glade - 2012-06-07 18:11:35 Gør det ligemeget at man ikke har en is maskine? Astrid;) - 2012-02-22 20:42:31 den er så god jeg vil lave mere!!! anonym - 2011-06-21 10:17:51 Virkelig god og nem og lave. Smager fantastisk med knust daim. suspigen - 2010-06-09 14:57:47 Verdens bedste is...... :) is elskeren - 2009-08-10 19:18:36 håber den bliver god glæder mig til at skulle spise den:P anonym - 2009-07-11 13:09:46 verdens bedste skal lave den med kirsebær i aya ahmad cahade - 2009-04-21 17:01:29 den is smagte meget godt og jeg er glad for dem som mig ikke kan lave is eller mad og i hjælper så meget og det er jeg glad for blondinen - 2008-05-06 12:20:23 Den smager rigtig godt har lavet den og fik afvide af vores gæster at den var rigtig god hilsen: blondinen anonym - 2008-04-11 13:45:42 En rigtig god is der er nem at lave. Brug flormelis i stedet for sukker, det giver en mere let is der ikke skal omrøres under indfrysning. Meget hurtig og børnevenlig at lave. Smager virkelig godt med knust daim. Man kan også bruge daimkugler, men smagen bliver knap så intens så. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager den godt lou - 2005-01-01 01:01:01 Virker også godt med chokolade sauce eller karamelsauce. (karamel: smelt sukker på panden og tilføj piskefløde til passende konsistens Husk det stivner mere når det bliver koldt. eller chokosauce: Lun piskefløde i gryde og tilføj mørk chokolade.) lou - 2005-01-01 01:01:01 Når isen er i formen, tilføj noget frugtkompot, marmelade eller lignene. Drej lidt rundt med en ske og vupti er der en lækker marmorering. Det ser godt ud og smager fortræffeligt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Sukker kan med fordel erstattes med flormelis, man bliver da fri for at røre i isen under frysning. Hilsen Susan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne