Fastelavnsboller uden gær - Gærfri
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 118917 gange,
og udskrevet 2529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (106 stemmer) |
|
Kommentarer Rebecca - 2012-11-13 10:57:31 Behøver man at pensle med æggeblomme? Kan man bruge mælk istedet? Lise - 2011-01-29 14:16:06 Jeg lavede dem med en ordentlig klat vaniljecreme i og et stykke marcipan, og så skar jeg dem ud i firkanter og trak "snipperne" sammen over fyldet i bollen. Til slut smeltede jeg lidt lys chokolade og pyntede i flotte mønstre. Kan anbefales! MWT - 2009-03-16 14:01:08 Synes de smager lidt for meget af smør... Men meget sprøde 11111 - 2008-04-11 15:44:52 De er vildt små, smager ok men man bliver hurtig træt af smagen.Ikke de bedste boller jeg har smagt!)-: Renate - 2008-02-26 14:12:19 Jeg vil gerne prøve opskriften, også på boller uden gær. Synes opskrifterne er meget børnevenlige, da jeg selv kun er 16 år. Men mange tak!! Charlotte - 2007-10-29 16:59:55 Ja, det kan man sagtens, Becca.... Kald mig Becca ;-D - 2007-09-19 14:19:46 Jeg sidder her og hænger over computeren og syntes det er ved at blive kedeligt i længten .. så ville spørge om man behøver at tage hakket margarine eller tror i godt man kan bruge det der flydene Becel ? :) Michele - 2007-09-19 12:53:04 Forstår ikke helt det med at snitte margarinen og hakke det i melet.. men de er meget sprøde men smager da godt :) Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Sys ikke de minder på nogen måde som en fasteelavns bolle, men de smager meget godt !! Per - 2005-01-01 01:01:01 Bollerne er ikke klisterede, men de er mere sprøde end almindelige boller Super Pige! - 2005-01-01 01:01:01 Gid at folk ville skkrive om de var li'som almindelige boller eller om det er sådan noget klistrestads...Men okaY jeg er også kun 13 år... så det kan være man ved mere når man er ældre :-) line - 2005-01-01 01:01:01 glæder mig til at prøve opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne