Røget laks med kartoffelsalat og krydderurter
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
De skivede kartofler dampkoges i letsaltet vand i 7 - 10 minutter, eller til de er møre. De kommes i en serveringsskål og afkøles.
Koriander, olie, eddike, salt og peber piskes sammen i en skål. Kartoflerne fordeles på et serveringsfad sammen med laksen og løgene. Dressingen hældes over. Pyntes med de halve oliven. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 16270 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne