Oliven bagt i ostedej

Oliven bagt i ostedej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 50 stk.

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandKilde : Randi Buchwald

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kophvedemel
 knsp.Cayennepeber
100 g.smør
150 g.ganske stærk revet ost
50 små fyldte grønne oliven
1 æg pisket let sammen
 valmue frø
 
Opskrift:
Bland mel, peber og smør sammen. Tilsæt osten og arbejd med dejgen på en melet overflade til den hænger sammen og er glat på overfalden. Dæk dejgen til og stil i køleskab en halv time. Dræn oliven på en stykke køkkenrulle.

Rul dejgen ud (eventuelt mellem to stykker (Grease proof) papir indtil den er 3mm tyk. Skær 4 cm runde stykker ud og placer en oliven på hver. Fold dejgen rundt on oliven og form en kugle.

Dyp toppen af kuglen først i ægget og derefter i valmuefrø,. Placer dem på en smurt bage bakke. Dæk dem til og still dem igen i køleskab i en halv time. Bag derefter i en middel varm ovn circa 15 minutter eller til de er pæn gylden brune på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 11359 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu