Fyldte tomater med kartofler
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af tomaterne og skrab indholdet ud. Læg tomatindmaden til side
og kom de udhulede tomater i en bageform, gem tomatlågerne.
Hak løgene og steg dem i olie med persille, salt og peber i nogle minutter. Hæld vand, tomatpuré, tomatindmad, bouillonterningen og risen ved og lad det småkoge indtil det meste af væsken er forsvundet. Risen skal ikke være blød. Lad fyldet stå i stegepanden medens du skræller og skærer kartoflerne i skiver. Fyld tomaterne til kanten og læg låget på. Drys lidt rasp over. Læg kartoffelskiverne rundt om tomaterne og hæld lidt olie samt salt og peber på. Lad retten stå i ovnen på ca. 175° indtil kartoflerne og risen er bløde, ca. 1 times tid. |
|
Opskriften er vist 24479 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer M :) - 2007-05-10 16:07:59 Super lækker sund ret! Laver den ofte til et magert stykke kød.. Gaest1 - 2007-03-11 06:17:26 En ret der skal stå 1 time i ovnen - det kan vel ikke kaldes for en frokostret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne