Sødgrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken koger op i en tykbundet gryde.
Byggrynene piskes i den varme mælk, der nu skal stå for svag varme og simre igennem på ca. 30 min. Rør jævnligt, så grøden ikke brænder på eller brug eventuelt en høkasse. Før servering tilsmages med salt, og server med sirup. |
|
Opskriften er vist 13270 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne