Hjortegryde
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler ca. 1x3 cm. Hak løgene, rens champignon og skær dem i skiver.
Brun kødet i smør ved kraftig varme, gerne af nogle gange. Tag kødet op, og brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt vand, tomatpuré og sennepspulver og lad det hele simre en god time til kødet er knapt mørt. Rist champignonerne på en tør pande. Tilsæt champignons og piskefløden og lad retten simre i yderligere 15 min til kødet er helt mørt, tilsæt evt. jævning. Serveres med kartoffelmos og grønærter eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 44812 gange,
og udskrevet 946 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne