Æblekage med marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv marcipanen groft, så er den nemmere at arbejde med.
Rør smør, marcipan og æg sammen og tilsæt melet.
Kom dejen i en form med løs bund, ca. 24 cm.
Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblerne i formen. Drys æblerne med sukker og kanel og bag kagen ca.1/2 time ved 200 grader C. alm. ovn, til æblerne er gyldne. Spis kagen lun med flødeskum eller creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 68670 gange,
og udskrevet 1601 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2008-08-21 17:21:19 Syntes den er rigtig fin.. og sukker og vaniliesukker kan man jo selv tilføje mere af, efter den søde tand.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 den lyder HELT VILDT lækker!! den glæder jeg mig til at smage ! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne