Røget laks med salat og forårsløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Forårsløgene dækkes med letsaltet vand og koges i 3 minutter, til de netop er møre. Vandet hældes fra, og forårsløgene kommes over i en skål. Squashene dækkes lige knapt med vand og koges i 5 minutter. Vandet hældes fra, og de hældes sammen med forårsløgene. Peberfrugt, laks og tomater tilsættes.
Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Hældes over salaten og skålen dækkes til og stilles i køleskab i 30 minutter. Salaten vendes med let hånd inden servering og pyntes med hakket koriander. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 22137 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne