Fars gryderet med pasta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : chanette. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pastaskruerne koges efter anvisningen på pakken.
Kødet brunes og peberfrugten og bambusskuddene tilsættes. lad det stå og simre i 5 minutter. Tilsæt pastaen og retten er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 152844 gange,
og udskrevet 1090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (84 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth - 2011-02-27 13:53:28 Jeg ville sige at, hvis man alligevel skal bruge hovedet til at finde ud af at lave retten, hvorfor skal man så se på en opskrift? Når vi skriver kommentarer til opskriften er det til opskriften i sig selv, ikke hvad man ellers finder på (dette kan tilføjes). Selve opskriften er kedelig og uden smag, syntes jeg. albina - 2010-12-14 20:18:09 virklig good Nina - 2010-03-13 15:59:34 Nej det er helt rigtig det var måske nemmer at sige at det ikke var være at prøve i sted for at bruge hovedet den er sikker lækker jeg skal da prøve den lyder meget lækker. PN - 2010-03-10 20:45:54 Er der virkelig brugt 500 gram fars på det første billede? Det ser ikke ud af meget så jeg føler tit at billederne snyder. Det ser nærmest ud som der kun er 250 gram og ikke 500 gram. Er der også kogt 500 gram pasta som opskriften lyder på? T-Cat - 2009-11-29 17:37:11 Du kan jo let lave den bedre. Du kan putte løgn i, og kryderrier. Derudover kan der med lethed også koges nogle gullerødder i skiver og putte i. Og eventuelt pomat pure og lign. Det er ikke så svært og udvide den selv hvis bare man tænker sig lidt om. Freddy - 2008-12-22 10:26:13 Kanon god ret nem og billig at lave den smager himmelsk Zalaten - 2007-01-03 12:17:45 man kunne måske putte lidt grønsager i? bornholm - 2005-01-01 01:01:01 retten er meget kedelig, der mangler kryderier, og det smager ikke rigtig af noget...... ikke værd at prøve. Josefine - 2005-01-01 01:01:01 Yes! Nemt og billigt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne