Borgmesterkringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 152424 gange,
og udskrevet 4156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-09-03 16:57:04 Super go ... kan holde sig frisk et par dage .. esther - 2017-08-16 16:03:25 For tung,for meget mel ... - 2012-05-14 22:07:03 super god kringle, familien elskede den, så den skal helt sikkert laves igen jeg brugte mandelflager istedet for hele mandler og kanel istedet for kardemomme og resultatet blev fantastisk (: Dorte - 2011-10-07 22:48:17 Rigtig rigtig god men den hæver meget under bagning så jeg vil helt sikkert dele den i 2 næste gang. Emma - 2010-12-02 15:17:00 Det er den bedste kringle jeg nogensinde har bagt. Især anden gang jeg lavede den. den bliver nok bagt et par gange mere her i juletiden Peter Arnbjerg - 2009-07-03 08:51:30 Jeg delte dejen op i to og lavede en "normal" kringle ved at folde begge sider ind over midten. Kardemommen kan med fordel skiftes ud med kanel. Jeg kogte noget kartoffel (det giver en mere fast og marcipanagtig smag til fyldet og løber derfor ikke ud), som jeg tilførte fyldet og tilsatte lidt mandelessens og udelod mandler i fyldet, for at drysse det ovenpå. Per - 2009-04-17 22:57:31 Mener den skal rulles en halv gang længere og knapt så bred for at kunne forme den til en kringle, men formen betyder jo intet for smagen :D Marianne - 2008-02-13 13:50:20 Den er bare god!! Har lagt i rosiner o sukat Den bliver bagt mange gange i Helsingborg efter i dag alle kan li den hutelihut - 2007-07-12 01:23:31 den smagt vidunderligt amanda - 2005-01-01 01:01:01 har aldrig smagt en kage der er så god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne